« Gezocht !

Gepubliceerd op 13-11-2021

Henk Jongen Auto’s in Helmond zoekt een

EERSTE AUTOTECHNICUS / TECHNISCH SPECIALIST (38 uur)

Als autotechnicus verricht je onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan voornamelijk personenauto’s maar ook aan bedrijfswagens en campers. Daarnaast behoort het stellen van diagnoses en het verrichten van complexere reparaties tot de werkzaamheden. Wanneer nodig zullen er een paar stappen extra gezet moeten worden om onze klanten maximale service te bieden. Doorlopend zal het trainingsprogramma (o.a. via Bosch) gevolgd gaan worden om de kennis van de technieken verder te vergroten om zo eventueel door te kunnen groeien naar Diagnose Specialist. Wij stimuleren persoonlijke ontwikkeling d.m.v. cursussen en trainingen.

Soort contract

38 uur.

Functie-eisen

Wij zoeken een monteur die behalve stressbestendig, gemotiveerd, flexibel en enthousiast ook leergierig is. Een ruime basis kennis

(minimaal Eerste Autotechnicus, EAT niveau 3, eventueel aangevuld met diagnose cursussen en/of trainingen) is een vereiste. APK II bevoegdheid is een pré. Het belangrijkste vinden wij echter passie voor het vak!

Arbeidsvoorwaarden

Voor bovenstaande functie bieden wij prima secundaire arbeidsvoorwaarden, leuke collega’s en een prettige werksfeer. Een 4-daagse werkweek is bespreekbaar. Na de proeftijd is een vast contract direct mogelijk. Overwerken hoeft niet, wij plannen. Salaris? Daar komen wij wel uit!

Bedrijfsprofiel

Henk Jongen Auto’s, een echt familiebedrijf sinds 1971, is gespecialiseerd in onderhoud en reparatie van alle gangbare merken auto’s en campers en verzorgt bovendien de APK-keuring, aircoservice en schadebemiddeling.

Aanvullende informatie

Henk Jongen Auto’s

Kanaaldijk Zuid—West 7

5706 LD Helmond

Contactpersoon: Rob en/of Frank Jongen

Tel: 0492 -537 150

Email:info@henkjongen.nl

Website:www.henkjongen.nl

Interesse gewekt? Mail of bel ons even. Of kom gewoon eens langs, de koffie staat altijd klaar. Kan ook op zaterdag of ‘s avonds

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

zzzz-1636795045.jpg