« Pechhulp onderweg, heb jij het al geregeld?»

Gepubliceerd op 08-05-2023

De temperaturen stijgen weer en de vakantieperiode is in zicht. Heb jij al pechhulp geregeld voordat je er onderweg naar je vakantiebestemming achter komt dat er iets aan je auto mankeert?

Een reddingsboei voor onverwachte omstandigheden

Pechhulp onderweg is een essentiële service voor wie regelmatig autorijdt. Of je nu een vakantie plant of een korte rit maakt, pechhulp is een noodzakelijke back-up om je te voorzien van de hulp die je nodig hebt wanneer je onverwacht stil komt te staan.

Als eerste is het belangrijk om te weten wat het precies inhoudt. Het is een service die 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar is om je te helpen wanneer je problemen ondervindt met je auto. De service kan variëren van het vervangen van een band tot een versnellingsbakreparatie en alles daartussenin. Ook is het mogelijk om een sleepwagen in te schakelen als je auto niet meer rijdt.

Kies voor ons onderhoudsplan

Wanneer je pechhulp service wilt ontvangen, moet je natuurlijk weten hoe je gebruik kunt maken van deze service. Een verstandige manier is, om een ‘auto onderhoud plan’ af te sluiten, dit kun je ook bij Henk Jongen Auto’s doen. Dit onderhoudsplan bevat onder andere ook Pechhulp tot aan de deur in heel Europa. Lees hier wat het onderhoud plan precies inhoudt en wat mogelijk is voor jouw auto. Of neem direct vrijblijvend contact op met Henk Jongen Auto’s.

Regel het via je verzekering

Een andere manier om pechhulp te krijgen, is via je autoverzekering. Als je deze bijvoorbeeld afsluit bij Actua autoverzekeringen, zit daar hulp voor onderweg inbegrepen voor in heel Nederland. Wil je meer informatie of je aanmelden bij Actua, neem dan contact met ons op, zodat we je hiermee verder kunnen helpen.

Geslaagd weer op de weg!

Pechhulp onderweg is een onmisbare service voor iedereen die regelmatig rijdt. Of je nu een autoverzekering afsluit waar het is inbegrepen of een auto onderhoudsplan afsluit met pechhulp en alle verdere voordelen, je kunt er zeker van zijn dat je de hulp krijgt die je nodig hebt als je onverwacht stil komt te staan.

Henk Jongen Auto’s wenst je alvast een goede reis!

slack-imgs-1683528303.jpg